FORMARE DE FORMATORI în Metoda Prof. Dr. FLORIAN COLCEAG - nivel 2 / în sală / 2021 - 2023

Ești printre Oamenii care sunt atrași de viziunea și învțăturile domnului profesor Florian Colceag, dar își doresc să și pună în aplicare cu succes metoda acestuia?

Te preocupă creșterea și educarea copiilor într-un mod calitativ, orientat către trăsăturile specifice - unice și valoroase - ale fiecăruia, dezvoltarea optimă a potențialului maxim al acestora și fundamentarea proceselor pe baze concrete, științifice de ultimă oră, în domeniul educației și neuroștiințelor?

Atunci ești pregatit/ă să trăiești o viață echilibrată, sustenabilă și fericită!

 

Învață să Zbori cu asta se ocupă, și o face cu succes, de 7 ani încoace. Experiența multiplelor cursuri, formări și proiecte generate, ne-a adus în punctul de maturitate necesar pentru a face pasul următor și anume: lărgirea echipei și transferul de bune practici unor oameni care să ducă mesajul nostru și metoda domnului profesor Florian Colceag mai departe!

 

Ne dorim ca metoda domnului profesor să ajungă la cât mai mulți oameni de bine, serioși, responsabili și cu viziune, care împărtășesc aceleași valori comune cu ale noastre.

Facem tot posibilul să aducem schimbarea (la nivel de sistem și de societate) pe care ne dorim s-o vedem în lume.

Educația este fundamentul oricărei societăți și punctul de pornire (cu eficiență maximă) de la care noi alegem să începem în misiunea noastră...

 

DACĂ ȘI TU CREZI CĂ POȚI FI SCHIMBAREA

Îți oferim șansa de a deveni TRAINER Învață să Zbori, în Metoda prof. dr. Florian Colceag și să îți dezvolți propria afacere de formare, ÎN REGIM DE FRANCIZĂ.

Noi îți punem la dispoziție:

 • toate cunoștințele și experiența noastră,
 • toate materialele necesare, platforma, comunitatea și
 • suportul nostru pentru implementare.

Tu trebuie doar să:

 • vrei,
 • iei în serios, pe termen mediu si lung, un astfel de demers,
 • parcurgi cu succes formarea de formatori alături de noi și
 • urmezi pașii necesari, indicați de traseul inițiatic și bucla de feedback a proiectului nostru comun.

 

Astfel te vei bucura de succes și de toate beneficiile (interioare și exterioare) ale unui astfel de demers!

 

CARE SUNT ETAPELE FORMĂRII?

An I

 1. Parcurgerea materialelor suport de curs teoretice - cursul Schimbarea Paradigmei de Gândire în Educație nivel 1 începători - finalizată cu realizarea unui proiect de grup;
 2. Parcurgerea modulelor practice (6) in locatie (la București / Brașov), planificate la o distanță de 1 luna - 1 lună și jumătate, care vor fi stabilite și comunicate ulterior;
 3. Parcurgerea a 10 sesiuni de mentoring (1-2 ore fiecare de la caz la caz) individual și personal, pe durata celor 2 ani de formare;
 4. Parcurgerea unei formări (online sau în sală) în calitate de asistent(ă), după absolvirea propriei formări integrale;
 5. 6 Peer grupe de lucru practic (pe tehnicile și proiectele prezentate și discutate în cadrul formării) - min 12 ore de practică în grup (online sau personal) / grup înseamnă de la 3 participanți în sus;

 

An II

 1. Asigurarea mentoringului uneia dintre grupele din formarea la care se face asistență (în al doilea an de formare);
 2. Susținerea unei formări Schimbara Paradigmei de Gândire în Educație - după modelul și toate materialele suport de curs puse la dispoziție de Asociația Învață să Zbori - asistat de unul dintre trainerii nostri, în regim de co-training. Formare organizată și promovată exclusiv de tine, în cadrul Asociației Învață să Zbori (oriunde în țară);
 3. Pentru cei care își doresc să transmită mai departe această metodă și formare, oferim posibilitatea încheierii unui contract de franciză cu Învață să Zbori, în virtutea căruia vei putea beneficia de toată susținerea, îndrumarea, expertiza, logistica și materialele noastre suport de curs, pentru a organiza și livra pe cont propriu formarea Schimbarea Paradigmei de Gândire în Educație, cu 1 - 2 stagii profesionale de o zi pe an și verificarea periodică a calității proceselor și serviciilor livrate sub egida Învață să Zbori, în urma cărora să îți putem oferi și mai bine suportul și resursele necesare menținerii standardelor noastre de calitate - coerență - sustenabilitate.

Durata Formării: 2 ani

LOCAȚIA, programarea modulelor practice și a sesiunilor de mentoring (online sau în sală) vor fi stabilite începând din luna ianuarie 2022 și anunțate anterior participanților.

Datele de desfășurare a modulelor practice sunt:

 • Modul 1: București - 22.01.2022
 • Modul 2: București - 26.02.2022
 • Modul 3: București - 26.03.2022
 • Modul 4: București - 30.04.2022
 • Modul 5: București - 28.05.2022
 • Modul 6: București - 25.06.2022

 

COSTUL FORMĂRII, CONSTÂND ÎN: 

 • 470 euro / parcurgerea cursului Schimbarea Paradigmei de Gândire în Educație -  nivel 1 - începători (sunt exceptați de la această plată toți cei care au parcurs deja formarea SPGE de bază);
 • 85 euro / modul X 6 module practice de 1 zi la Bucuresti (transportul și cazarea se suportă separat și individual);
 • 45 euro / sesiunea de mentoring (de 1 ora) X 10, sau mai mult la cerere/nevoie;
 • 150 euro / parcurgerea unei formării SPGE în sală sau online, în calitate de asistent(ă) ghidați de trainerul AsIZ.

Total: 1580 euro pentru întreaga formare de 2 ani.
Pentru toți cei care au absolvit deja modulul teoretic SPGE nivel 1, costul formării de formatori este de 1110 euro, pentru întreaga formare de 2 ani.

Dacă preferi să plătești lunar, poți alege această opțiune: 95 euro / lună, timp de 24 de luni, respectiv 75 euro / lună, timp de 24 de luni pentru absolvenții SPGE nivel 1, de la data înscrierii, pentru a dobândi o nouă competență unică și tot mai căutată pe piață, în contextul actual al crizelor locale și mondiale, pe tot mai multe planuri. 

În plus, vei beneficia și de o recunoaștere internațională într-un grup select de elită - specialiști în modelare matematică fractală, coerentă și sustenabilă, pentru dezvoltarea de proiecte și managementul crizelor, în metoda prof. Dr Florian Colceag.

Un profesor (care lucrează în prezent în cadrul unei instituții de învățământ de stat) adus de unul dintre participanții (persoană fizică) înscriși la această formare, poate beneficia de o reducere de 50% din costurile totale ale formării (reducere care nu se cumulează cu alte discount-uri). Restul de 50% din costurile formării vor fi acoperite de Asociația Învață să Zbori și considerate bursă de studiu.

ÎNSCRIEREA
se face prin parcurgerea completă a următorilor pași:

 1. completarea formularului pe care îl găsiți aici:
  FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA FORMAREA DE FORMATORI în Metoda Prof. Dr. FLORIAN COLCEAG - în sală
 2. achitarea contribuției de participare se face prin ordin de plată în contul asociației: RO39BTRLRONCRT0248854201 deschis la Banca Transilvania sucursala Tineretului pe numele As. Învață să Zbori, CIF 33193340, cu specificația clară de plată: “Sponsorizare FFMFC  – varianta …”. Dovada plății asigură garantarea locului dumneavoastră în cadrul formării și accesul dumneavoastră pe platforma online la materialele suport de curs.
 3. completarea și semnarea Contractului de Sponsorizare, pe care îl puteți descărca de AICI: pt. Persoane Fizice , pt. Persoane Juridice;
 4. trimiterea prin e-mail (office@învață-sa-zbori.ro) a copiei după buletin / carte de identitate, a Contractului de sponsorizare semnat și scanat, precum și a dovezii achitării variantei de pachet pentru care ați optat.

 

Examenul final va consta în susținerea unei formări Schimbarea Paradigmei de Gândire în Educație - după modelul și toate materialele suport de curs puse la dispoziție de Asociația Învață să Zbori - asistat de unul dintre trainerii nostri, în regim de co-training. Formare organizată și promovată exclusiv de tine, în cadrul Asociației Învață să Zbori (oriunde în țară);

 

INFORMATII DESPRE OBTINEREA FRANCIZEI

Contravaloarea și condițiile de obținere a francizei urmează a fi discutata și stabilite, în mod coerent și sustenabil, cu fiecare trainer în parte, pentru semnarea contractului de franciză.

Stagiile profesionale anuale și evaluările periodice vor fi reglementate (de comun acord) de asemenea în cadrul contractului de franciză.

 

Pentru informații suplimentare te invităm să ne scrii pe adresa ioana.huiduc@invata-sa-zbori.ro sau ne poți suna la numărul de telefon +40742064924.

 8719991098?profile=RESIZE_584x

You need to be a member of Invață Să Zbori to add comments!

Join Invață Să Zbori