ROATA NOII CONȘTIINȚE 2022
Mandalele sunt folosite în multe culturi tradiționale ca mijloc de exprimare şi echilibrare, având astfel un efect vindecător. Ele sunt instrumente sacre care ne oglindesc starea de echilibru şi pe care le putem desena, vizualiza sau construi. Mandalele sunt matrici pe care creierul le suprapune peste informaţia pe care o are deja, făcând în plan inconştient ajustările către starea de echilibru și împlinire a fiecărui aspect al nostru.
 
Mandale personale sunt complexe, de actualitate și reprezintă aspectul multidimensional şi multifaţetat al unor concepte ce nu mai pot fi definite printr-un singur element. Conceptele se combină şi se generează unele pe altele, convergând spre o nouă noţiune, definită în acelaşi timp din mai multe puncte. Eliberăm astfel mintea, folosind puterea de echilibrare a mandalelor, din tiparul liniar învăţat și folosit adesea încă din copilărie, aducând-o către adevărata sa natură … conștientă, radiantă şi extinsă.
 
Spune DA invitației!... 
 
Înlocuiește "NU"-ul limitărilor, fricilor, blocajelor resurselor din tine, pentru a le putea conştientiza, apoi abandonează-te, cu încredere și curajul de a fi parte din curgerea naturală a energiilor Universului, ție, în cea mai deplină versiune posibilă a ta.
 
De ce avem nevoie de un astfel de program?
 
Universul s-a născut din infinitul Creaţiei şi de aceea oferă infinite posibilităţi. Nu întotdeauna resursele pe care le primim sunt cele pe care le aşteptăm dar, întotdeauna, ele sunt ceea ce avem nevoie pentru a crește și a evolua. Se întâmplă însă ca universul să aloce resurse pe care noi nu le primim pentru că suntem învățați să ne spunem… NU POT… NU ACUM… E PREA MULT PENTRU MINE… E PREA CURÂND… E PREA TÂRZIU… NU MERIT… EU ŞTIU DEJA… NU TREBUIE… AM MAI ÎNCERCAT ASTA… .
 
În felul acesta spunem NU modului în care universul îşi arată iubirea și susținerea sa; în felul acesta spunem NU potenţialului nostru infinit, de dincolo de logica noastră umană limitată și unidimensională.
 
Prin lucrul cu Mandale de Lumină reuşim să ne eliberăm de aceste condiţionări şi programări externe care ne blochează şi ne limitează. Reuşim să ne conectăm cu noi înşine în cel mai profund plan al fiinţei noastre şi reuşim să acţionăm din acea dimensiune care există în fiecare din noi, unde POT… AICI ŞI ACUM… CU RESURSE NELIMITATE… MERIT… VREAU… ACŢIONEZ… CU BUCURIE, PACE, IUBIRE  ŞI ARMONIE… astfel încât fiecare din noi să poată trăi viaţa pe care şi-o doreşte, atingându-şi potenţialul maxim al propriei sale fiinţe uman - divin - universale.
 
Ce conține acest program?
 
În cadrul atelierelor, într-un mediu relaxat și sigur, vei fi ghidat(ă) în lucrul cu Mandalele de Lumină, te vei simți însoțit(ă) de oameni cu aceleași preocupări ca și tine, vei fi surprins(ă) de felul în care mandalele iau naștere și te oglindesc și vei putea împărtași cu ceilalți propria ta experiență pentru a te putea descoperi și înțelege mai bine, astfel încât procesul de învățare să fie accelerat și mai bogat decât atunci când înveți individual.
 
Talentul la desen nu este necesar.
 
Pentru că anul 2022 vine după provocatorii și radical transformatorii ani 2020 și 2021. Pentru că este un an de o deosebită însemnătate prin toate schimbările sociale, economice, energetice și de conștiință planetare; pentru că este un an al revenirii în echilibrului, al oglindirii, al transformărilor profunde și al extinderii tot mai largi a Noii Conștiințe și Noii Energii, dincolo de dualitate și de limitările umane pe care le-am experimentat până acum, tematicile atelierelor vor fi corelate și interdependente, reprezentând instrumentele principale ale trezirii noii conștiințe și integrării noii energii în viața noastră după cum urmează:
 
1. Ianuarie - ACCEPTARE - 25.01.2022
2. Februarie - IUBIRE DE SINE - 15.02.2022
3. Martie - PERMITERE - 15.03.2022
4. Aprilie - COMPASIUNE - 19.04.2022
5. Mai - CREATIVITATE - 17.05.2022
6. Iunie - PASIUNE - 21.06.2022
7. Iulie - CLARITATE - 19.07.2022
8. August - MAGIE - 16.08.2022
9. Septembrie - ABUNDENȚĂ - 20.09.2022
10. Octombrie - LIBERTATE - 18.10.2022
11. Noiembrie - SUVERANITATE - 15.11.2022
12. Decembrie - UNI(CI)TATE / ONENESS - 20.12.2022
 
Atelierele se vor desfășura în locație, între orele 17:30 - 20:30, cu întâlnirea participanților începând cu ora 17:15 pentru coffe-break.
 
Gazda ta?
 
Te va însoți activ și conștient Iulia Ioana Huiduc Manolescu - Facilitator de ateliere de art terapie, cu nivelul 1 și 2 în lucrul cu Mandale de Lumină® prin metoda Ursulei Irrgang, Trainer NLP și Master Coach Kutschera Resonanz® (Institut Kutschera Austria), facilitator TRE® - Tension and Trauma Release Exercise în metoda dr. David Berceli (TRE for ALL, INC USA), facilitator grupuri de dezvoltare personală WhichWay și Points of You®, coach și trainer de performanță și dezvoltare sustenabilă, absolvent al Centre of Excellence® și membru deplin al CMA® - Complementary Medical Association UK. 
 
 
Cum poți participa?
 
Contribuția ta pentru participare, care include și toate materialele necesare și coffe break: 
a) Dacă ești doar curios / curioasă, vrei să vezi doar despre ce este vorba și vrei să plătești separat pentru fiecare atelier în parte: 150 ron/atelier, valoare totală a programului 1800 lei;
 
b) Dacă ești sigur(ă) că vrei să generezi o schimbare profundă și de durată în viața ta, te-ai hotărât să parcurgi întreaga Roată a Noii Conștiințe și să-ți întorci astfel roate destinului în direcția pe care o alegi tu, contribuția pentru fiecare modul în parte este de 125 lei, pachetul conținând toate cele 12 ateliere fiind în valoare de 1500 lei plătibil toți o dată (sau în 2 rate egale);
 
c) Dacă te-ai înscris deja și vrei să oferi cuiva drag cel mai frumos cadou posibil, un cadou de neuitat și care va construi noi și noi punți între prezent și viitor, pe care să-l achiziționezi integral, valoarea acestui al doilea pachet este de 1200 lei (respectiv 100 lei / atelier). Această variantă este valabilă doar pentru al doilea sau următoarele pachete integrale luate împreună cu pachetul tău integral (varianta b de mai sus), aceasta fiind valabilă și după începerea atelierelor.
 
Pentru înscriere, completează formularul de aici:
 
Locul de desfășurare a atelierelor, în București, va fi comunicat direct, tuturor celor înscriși în formare.
 
LOCURILE SUNT LIMITATE, având în vedere că această formare se va desfășura în locație și dorim să respectăm toate condițiile de prevenție și siguranță impuse de Covid-19.
 
Dacă ai dori să participi dar nu ești din București sau îți dorești să participi online, completează formularul și la Observații, scrie-ne lucrul acesta (participare online) și dacă se strânge un grup suficient de mare pentru online, vom face o grupă separată. ;)
 
Asigură-ți șansa de a participa anul acesta, înscrie-te chiar acum!
 
Pentru orice alte detalii, vă stau la dispoziție la: 0742.064.924,
iuliaioana@invatasazbori.ro
 
Cu drag și nerăbdarea de a ne cunoaște mai bine și de a porni împreună în această veritabilă călătorie inițiatică,
Ioana Huiduc Manolescu
:)

Comments

  • Câteva imagini pentru a descoperi atmosfera atelierelor de la prima ediție din 2020:

    8372437464?profile=RESIZE_930x8372437267?profile=RESIZE_930x8372439067?profile=RESIZE_930x8372438871?profile=RESIZE_930x8372439874?profile=RESIZE_930x8372439500?profile=RESIZE_930x8372440258?profile=RESIZE_930x8372440081?profile=RESIZE_930x

    Mai multe imagini și impresii puteti descoperi pe grupul de Facebook (inchis) destinat strict participantilor la aceste ateliere, Roate Noii Conștiințe, unde sunt puse si mandalele tematice ale participantelor, realizate în cursul anului 2020.

    Facebook Groups
    Roata Noii Conștiințe has 6 members. Grupul participanților și absolvenților programului Roata Noii Conștiințe by Iulia Ioana Huiduc Manolescu. Roat…
This reply was deleted.

You need to be a member of Invață Să Zbori to add comments!

Join Invață Să Zbori