Intervenție AsIZ la dezbaterea publică din 2017 privind obligativitatea vaccinării / Adriana Popa - Vicepreședinte AsIZ

Location: București
Views: 370
Get Embed Code
Pe 11 mai 2017, Ministerul sănătății a organizat o dezbatere publică privind proiectul de lege care obligă părinții să-și vaccineze copiii, la care au luat parte specialiști, medici și membrii societății civile.
 
Printre participanții care au luat cuvântul se numără și Trandafira Adriana Popa, de profesie asistent medical.
 
Aceasta a avut o luare de poziție care a impresionat asistența, afirmând că este inadmisibil ca un tratament profilactic să fie impus cetățenilor.
 
„Pentru toți cei care se află prezenți în sala, mi se pare inadmisibil, inadmisibil pentru ambele părți, pro sau contra vaccinării, să punem în balanță viața oamenilor indiferent de număr! Nu mă interesează câți au murit din cauza vaccinurilor, nu mă interesează nici câți au murit fără vaccinuri, mă interesează că au murit oameni! Este inadmisibil, uman vorbind! Nu vaccinarea cred că se discuta aici cu atâta înfierbântare, ci OBLIGATIVITATEA EI! Și iertați-mă domnilor doctori. dacă administrați ceva intravenos, trebuie să ceri acordul, corect? Dacă el refuză, chiar dacă eu știu că-i face bine, am obligația să-l respect? ÎI respect decizia, domnilor? Iertați-mă, nu întru într-o dispută medicală, dar lumea științifică nu este în consens la acest subiect!

You need to be a member of Invață Să Zbori to add comments!

Join Invață Să Zbori

E-mail me when people leave their comments –