La finalul acestui an, organizam un program practic - Workshopul Dorința Inimii - care are la bază metoda de modelare matematică fractală a domnului profesor Florian Colceag (atât în conceperea programului, cât și ca instrument care va fi prezentat și oferit spre utilizare de către participanți, cu ajutorul nostru).


Acest workshop se compune din două module de ateliere destinate publicului larg, in care se vor utiliza si alte instrumente de lucru precum Mandalele de Lumina (art terapie) TRE - Tension and Trauma Release Exercise - lucru somatic, explorarea si accesare resurselor subconstiente si reconectarea cu energia dorintei inimii fiecăruia dintre participanți, în ideea veritabilei performanțe sustenabile, bazată pe pasiune și abilitățile înăscute ale fiecăruia dintre noi, mai mult decât pe "munca grea" și "sacrificiul personal" (cum era pe vechile tipare nesustenabile).


În plus, vom avea ocazia să ne cunoaștem personal și să începem, într-un mod plăcut și jucăuș, lucrul împreună, în pregătirea serioaselor proiecte educaționale pe care le veți realiza ulterior, în metoda domnului profesor.


Deși nu acesta este scopul principal al atelierelor, este o ocazie foarte bună de a intra în contact pentru prima oară, în mod practic, și a vedea modul în care se poate utiliza, concret și simplu, complexa metodă de modelare a domnului profesor, a cărei utilizare va sta la baza realizării proiectelor de absolvire pe care va trebui să le realizați în cadrul formării. Sau pur si simplu pentru a vă exersa și perfecționa tehinca de modelare, într-un mod aplicat vieții voastre de zi cu zi.


De asemenea, dacă sunteți interesați să participați, până pe data de 15 noiembrie, puteți beneficia de oferta Black Friday, la care se mai adaugă un discount de 10% pentru cei deja înscriși la formarea noastră.


Mai multe informații și formularul de înscriere găsiți aici:

https://invatasazbori.ning.com/programe/WDI


Alege să-ți activezi și manifești potențialele maxime, participând la atelierele Dorința Inimii. Alege astfel să închei anul 2019 în claritate și să începi noul an 2020 în forță și deținând instrumentele de care ai nevoie pentru atingerea succesului, prin maximizarea potențialelor tale. Despre acestea și multe altele îți vom împărtăși în cadrul workshopului Dorința Inimii, prin care încheiem cu succes acest an.

You need to be a member of Invață Să Zbori to add comments!

Join Invață Să Zbori